راههایی برای داشتن یک کودک حرف گوش کن

کودک حرف شنو
اکثر مادران در رویای خود هم نمی بینند که فرزندشان روزی حرف شان را به راحتی گوش کند و مطیع آن ها شود . آن ها کودک حرف شنو می خواهند کودکی که لجبازی نکند و به خواسته ها و حرف های آنها گوش کند معمولاً پدران ، ساعات کمتری را با فرزندان می گذرانند و کمتر بر سر مسائل پیش پاافتاده و جزئی با آن ها بحث می کنند . از این رو جذبه شان راحت تر حفظ می شود ، اما مادران بیشتر با فرزندشان هستند و کارشان دشوارتر است . در این جا راهکارهایی معرفی می کنیم که به هر پدرومادری کمک می کند کودک حرف شنو داشته باشند :
راههای داشتن یک کودک حرف شنو چیست ؟
اولین راهکار برای داشتن کودک حرف شنو حرف تان را قاطعانه تنها یک بار بگویید :
اگر پیشتر باید یک حرف را چندبار می گفتید و از توجه او خبری نبود ، از این به بعد تنها یک بار با جدیت بگویید . اگر او اهمیتی نداد ، پیامدی متناسب با کرده اش در نظر بگیرید . پس از مدتی او متوجه می شود که باید برای حرف تان ارزش قائل شود .
دومین راهکار برای داشتن کودک حرف شنو تشویق کنید :
همیشه جریمه کارگر نیست . تشویق نیز می تواند بسیار موثر باشد وکودک حرف شنو داشته باشید به خصوص هنگامی که کودک برخلاف عادات قبلی ، برای نخستین بار به حرف شما گوش می کند و آن چه خواسته اید را انجام می دهد . هرگاه متوجه حرف شنوی فرزندتان شدید ، او را تشویق کنید و به او بگویید که از این کارش متشکرید .
اگر می خواهیدکودک حرف شنو داشته باشید برای هر دستور ، مدتی زمان بدهید :
کودک حرف شنو می خواهید هیچ گاه به پسرتان نگویید “همین الان بلندشو و آشغال ها دم در بگذار”. خود شما هم اگر وسط انجام کاری باشید ، دوست ندارید همان لحظه از شما بخواهند رشته ی ذهنی تان برای آن کار را رهاکنید و به سراغ کاری دیگر بروید . پس به فرزندتان هم مهلت بدهید . مثلاً به او بگویید تا یک ربع ساعت دیگر فرصت داری که آشغال ها را دم در بگذاری . بعد از آن می توانی بازی کامپیوتری کنی .
برای داشتن کودک حرف شنو از شکست نهراسید :
اگر تا دیروز رفتار دیگری با فرزندتان داشته اید و از امروز تصمیم گرفته اید رویه ای متفاوت در پیش بگیرید ، احتمال شکست زیاد است . شما به فرزندتان مهلت دادید که آشغال ها را دم در بگذارد تا بعد از آن مجاز به بازی کردن باشد . حال آن فرصت به سرآمده و او این کار را انجام نداده ، و در دل دعامی کند که شما مانند گذشته ، به حرف تان پایبند نباشید . اما این طورنیست . نیازی نیست فرزندتان را دعواکنید تا روزی کار به حرمت شکنی برسد . تنها در نهایت صبوری و آرامش به او بگویید مهلتش به پایان رسیده و او کارش را انجام نداده ، خودتان آشغال را دم در می گذارید و او امشب کلاً مجاز به بازی کردن نیست . اما اگر فردا به حرف تان گوش کند ، فرصتی دوباره برای بازی کردن خواهدیافت .