آموزش درست کردن قورمه سبزی

آموزش درست کردن قورمه سبزی
آموزش درست کردن قورمه سبزی

قورمه سبزی جا افتاده و بسیار خوشمزه لازمه انتخاب درستی سبزی های قورمه سبزی می باشد و همچنین دقت بسیار زیادی را لازم که لیمو عمانی هایی که برای قورمه سبزی مون در نظر میگیریم تلخ نباشد زیرا با این مورد تمام قرمه سبزی را تلخی خواهد گرفت.

قورمه سبزی از معدود غذاهایی است که در طول تاریخ به شکل دست نخورده ای از مادر به دختر و از نسل به نسل دیگر منتقل شده است.

یعنی قورمه سبزی که صد سال پیش طبخ می شد با قورمه سبزی که این روزها در خانه های ایرانیان طبخ می شود تفاوت چندانی ندارد . می توان گفت این خورشت ابتدا در بین عشایری که به کار دامپروری مشغول بودند شکل گرفت ؛ آنها با ذبح گوسفندان و خرد کردن گوشت و جداسازی چربی آن (برای تهیه روغن حیوانی) مراحل اولیه پخت قرمه سبزی را طی میکردند و با اضافه کردن سبزیجات کوهی و گرد لیمو آن غذا را تهیه می کردند.



تعداد بازدید : 21